POLITICA ROMÂNEASCĂ

In jos

CUM CONSIDERAŢI CLASA POLITICĂ

20% 20% 
[ 2 ]
20% 20% 
[ 2 ]
10% 10% 
[ 1 ]
30% 30% 
[ 3 ]
20% 20% 
[ 2 ]
 
Total voturi : 10

POLITICA ROMÂNEASCĂ

Mesaj Scris de dem la data de Mier Dec 08, 2010 1:07 am

Se spune că la politică se pricepe toată lumea. Şi chiar aşa este. Dovada o reprezintă liota de papagali care din lipsă de ceva mai bun de făcut s-au gândit că din moment ce există proşti care să îi voteze, de ce să nu profite. E benefic să fi politician.
Avem o clasă politică jalnică. Care corupe tot. Care murdăreşte tot. Care duce Ţara la ruină.
Fiecare om are dreptul la propriul crez, la propria ideologie, la apartenenţa politică sau la asociere. Bine, dar dacă acest om nu are discernământ sau cu bună ştiinţă se asociază unor interese de grup, imorale sau ilegale, oare nu devine antisocial? Oare nu aceste grupuri infracţionale, prin reprezentanţii lor au făcut "jaful naţional" prin care s-a vândut şi se vinde România aşa cum o cer interesele unor şmecheri de talie internaţională?
Este ilogic să asistăm impasibili la distrugerea propriei ţări, inacceptabil să vedem cum zilnic suntem manipulaţi pe toate canalele media, ni se fac neuronii arşice şi convingerile varză cu toate imbecilităţile debitate de papagalii de la toate partidele. Aţi observat că aproape toţi politicienii folosesc sintagma "această ţară" în loc de "România"? Dacă nu aţi înţeles de ce, vă spun eu ca aceasta se datorează faptului că României i se pregăteşte dezmembrarea în 8 regiuni, românii fiind astfel obişnuiţi sau pregătiţi precum copiii mici, cu binişorul şi picătura. Un alt act în acest sens îl reprezintă gala de premiere a postului TV Realitatea, care va avea loc din acest an de asemenea pe regiuni, iniţiativă oarecum nevinovată dacă nu ar fi interesele de splitare a teritoriului românesc. Europa nu ne vrea uniţi, Băsescu este anatemizat de forţele oculte pentru că se opune, nu respectă înţelegerile cu cei care l-au ajutat să rămână preşedinte. A fost reales doar pentru că Geoană era prea tâmpit pentru o asemenea responsabilitate.
A se înţelege bine, nu sunt fan de partid. Dimpotrivă, le consider pe toate ca partide trădătoare şi nu văd pertinentă ideea apariţiei unui partid politic moral şi capabil, pentru simplul fapt că aşa ceva nu ar satisface nevoilor actualilor ocupanţi ai României.
Poporul Român a fost trădat încă o dată de Marile Puteri, americanii au venit doar pentru a ne da din nou pe mâna ruşilor, evreii au revenit la statutul lor de profitori în toate planurile economice, România este în foarte mare vândută şi se vinde la preţuri derizorii în urma acţiunii "credit doar cu buletinul" pe fondul unei crize economice care nu are nimic românesc în ea.
Doar nevoia ne va ajuta. Degeaba vom striga însă "Nevoie....Nevoie, vino să mă ajuţi", nu va veni! Şi atunci va trebui să ne suflecăm din nou mânecile şi să ne ajutăm singuri.
Deşi sunt apolitic, nu pot spune că nu fac politică. Aceasta este politica mea, mă manifest şi exprim idei politice împotriva a ceea ce este antinaţional şi duce la diluarea Statului Român. Avem nevoie de politicieni, va trebui să îi reinventăm şi condiţionăm să lucreze în folosul Statului Român, nu împotriva acestuia, principala lor calitate fiind moralitatea ca profesiune.
dem

dem

Mesaje : 9
Data de inscriere : 07/12/2010

Sus In jos

De ce suntem aduşi în "sapă de lemn"

Mesaj Scris de dem la data de Mier Dec 08, 2010 11:15 pm

Este arhicunoscut principiul conform căruia dacă ai nevoie de anume lucru de la cineva, nu i-l ceri ci faci în aşa fel încât să vină el la tine să ţi-l ofere, pentru că are nevoie de banii tăi. Întreaga lume funcţionează pe sistemul fluidelor financiare, foarte asemănătoare cu apa sau gazul din conducte ori curentul electric. Dacă întrerupi furnizarea, l-ai terminat pe cel care depinde de aceste forme energetice. Actuala criză mondială este o făcătură, una bine regizată, pentru repoziţionarea intereselor celor mari pentru perioada următoare. Desigur, România este doar un PION pe tabla de şah a stăpânilor lumii, nişte oameni obişnuiţi dar extrem de bogaţi, care de fapt controlează totul, inclusiv conducerea unor state precum România sau Zambia. Conducerea Ţării a fost aruncată în haos prin stimularea apariţiei partidelor actuale, care deşi se cred naţionale, sunt de fapt adunături de tâmpiţi sau trădători, care fac jocul intereselor de afară. Nu există efect fără cauză, de aceea vă prezint mai jos un material exemplificativ, pentru a descoperi fiecare, adevăratele motive pentru care românii, adică noi, trebuie să devenim tot mai săraci, să acceptăm plata datoriilor făcute la FMI prin accesul la bogăţiile, eventual gratis - prin faliment sau ...(vezi contratul Roşia Montana)


"AMERICA nu are zacaminte de URANIU. La fel ca si RUSIA. Fara aceste doua elemente, SUA si RUSIA sunt ZERO! Sunt nule in materie de suprematie MILITARA. Wolframul, un metal mai scump decat aurul si mult mai pretios, greu de gasit, este foarte necesar in industria militara si spatiala, iar uraniul in industria nucleara. Primul se afla, in cantitati INEPUIZABILE si in starea cea mai pura (nemaifiind necesare procedee industriale costisitoare de „decantare” a lui) doar in ROMANIA. La ROSIA MONTANA!
Zbaterea mafiotului ruso-israelian MARK RICH si a REVOLUTIONARILOR ROSII (care, de la puparea mainii moarte a lui Eltin au trecut la puparea SEFULUI de la VATICAN) de a pune gheara pe minele de „aur” de la Rosia Montana are acum o miza periculoasa, cu atat mai mult cu cat Exploziv-News si GIS-SSR o dezvaluie in premiera: Zacaminte de wolfram, neexplorate niciodata, se gasesc insa, in
cantitati uriase, si in muntii Retezat (zona Gugu-Sureanu, axa care le uneste trecand prin Varful Peleaga, ca punct de reper. Exact zona in care a cazut, in urma cu cateva luni, avionul militar israelian) si, inainte de 1989, au fost pazite cu strasnicie, de catre DEPARTAMENTUL ZERO.
Cel care le-a detectat, extrasenzorial, era sa plateasca cu viata, in urma unui atentat psihotronic al rusilor, curajul de a dezvalui adevarul, in cadrul unor cursuri speciale destinate profesionistilor din serviciile secrete militare ale Romaniei. Numele lui este Vasile RUDAN, cel care, dealtminteri, este si parintele legendarului Departament. In aceeasi zi in care profesorul RUDAN era gasit aproape mort in apartamentul sau din Bucuresti (cu cateva zile inainte, el dezvaluise unor apropiati din SRI si DGIA ca fusese de doua ori amenintat cu moartea de un anume rus FONAREFF, fost ofiter KGB), generalul David H.Petraeus, comandantul fortelor americane din Afganistan, avea aproape aceeasi soarta cu a profesorului roman.
Si asta deoarece, intr-o conferinta de presa, scapase un alt adevar: motivul prezentei NATO in AFGANISTAN nu erau ?teroristii?. Ci uriasele zacaminte de URANIU pur! In Muntii Khwaja Rawash, situati la nord de Kabul, dar si in Koh Mir Daoud, langa Herat si Kharkiz, in provincia Khandahar, exista cele mai mari zacaminte de uraniu din lume, la fel cum, in materie de wolfram, Romania detine suprematia mondiala.
Va urma! "

Vă rog să postaţi continuarea, dezbaterea trebuie argumentată pe acţiuni politice şi nu pe oameni.
dem

dem

Mesaje : 9
Data de inscriere : 07/12/2010

Sus In jos

ROŞIA MONTANA

Mesaj Scris de dem la data de Vin Dec 10, 2010 6:17 pm

Vă aduceţi aminte de dictatul de la Viena? Vă aduceţi aminte de perioada stalinistă, când în numele dictaturii proletare oamenii erau arestaţi noaptea şi trimişi cu domiciliu forţat, când orice "tovarăş" putea să te demaşte ca "duşman al poporului"......?....nu, majoritatea sunteţi prea tineri, chiar şi eu le-am trăit prin teama celor mari .....Acum trăim o altfel de dictatură, cea a banului, unde corupţia este atent menţinută şi nu eliminată, pentru ca Statul să fie slăbit şi să nu poată reacţiona. Din ce în ce devenim o gloată, din popor ne transformăm în "populaţie", chiar Traian Băsescu recunoaşte că Statul nu mai poate apăra drepturile fiecăruia dintre noi, ....suntem trataţi cu gândul neputinţei.
Oamenii obişnuiţi, dar cu simţire patriotică îşi manifestă opiniile prin intermediul "presei populare" cum a numit cineva spaţiul virtual. Iată mai jos o astfel de reacţie, pe care vă invit să o trataţi ca pe un atentat la suveranitatea României, actul trădător al celor care au semnat contractul de exploatare. Dem


"Sfartecarea trupului tarii: urmeaza pasii marunti ai Germaniei+Ungaria pe de-o parte si Israelului pe alta parte, care si-a indeplinit misiunea: ne-a cumparat deja. Prim-ministrul Israelului a raportat in kneset ca misiunea de a cumpara Romania a fost indeplinita.
Subject: Reactie la Rosia Montana - trimiteti mai departe
Pentru ca urmasii nostri sa mai afle vreodata cine au fost stramosii al caror sange le curge in vene , Trimiteti mai departe !
Doina Cociorvei
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Mai jos este un material care TREBUIE SA CIRCULE. E singura forma de protest deocamdata. Sunt informatii despre Rosia Montana si despre valoarea ei fizica, despre valoarea spirituala a zonei si mai ales despre valoarea romanului si a Romaniei, aici si in lume. Am decis sa anexez citeva fotografii facute de subsemnatul in zona acum circa 3 ani. AM VAZUT GALERIILE DACO-ROMANE DE PESTE 2000 DE ANI! EXISTA! NU SUNT O MINCIUNA!
Acolo se ascunde un tezaur urias ce nu va putea fi masurat nicicind in bani! Am gasit ghidul local recomandat (clandestin, in soapta, la ureche! - dureros!) care stie foarte multe (nu din presa!) si care ne-a dus in adincurile pamintului. Si mai ales ale istoriei. Si cind am iesit la suprafata ne-am dat seama in ce hau fara fund de fapt suntem pe cale sa fim aruncati.
Cezar Aanicai, Iasi , mai 2010
" ...Rosia Montana este cea mai veche localitate din Romania , atestata de la anul 131 dupa Hristos...De-a lungul istoriei, ispita aurului a atras aici toate neamurile Europei, facand din Rosia un orasel cosmopolit.
..Din Rosia s-au ridicat, de-a lungul timpului, multi luptatori ardeleni, cum au fost Simion Balint, George Gritta, luptator in revolutia de la 1848, alaturi de Avram Iancu..
..In Rosia, stradutele inguste si pietruite, casele de patrimoniu, construite in stil baroc de arhitecti italieni (Strada siciliana), in urma cu aproape doua sute de ani, te transporta in alt timp.....Ultimele 330 de tone de aur si 1680 de argint vor sa fie exploatate, pana la ultima roca de minereu, de compania Gold Corporation, careia i-a fost concesionata exploatarea.

..Doar douazeci de mii de dolari pe an plateste statului roman compania Gold Corporation, chiria pentru concesiunea a 520 de kilometri patrati, inima de aur a Apusenilor.
Concesiunea s-a facut pe 20 de ani, din 1997, deci ar mai fi inca sapte ani de-acum incolo.
..Vedem zilnic cum angajatii companiei intra in galerii, sub pretextul ca iau probe si fac masuratori, pana ce vor incepe oficial exploatarea, dar nimeni nu-i controleaza daca iau sau nu iau aur de-acolo...
..Uraniul ni l-au exploatat rusii in totalitate, iar acum vom ramane si fara aur, daca romanii nu se trezesc la timp.

De la Bucuresti sau din alta parte a lumii nu-si dau seama de dimensiunile reale ale tragediei de la Rosia Montana , iar cand vin aici si afla adevarul, sunt izbiti de anormalitatea acestei situatii, de lipsa de reactie a Guvernului si a administratiei locale, fata de aceasta stare de lucruri. Toti scriu acolo ca nu-si pot inchipui ca vestigiile istorice, galeriile romane, bisericile si cimitirele istorice, bucati intregi de munte s-ar narui intr-un iaz de cianura.

Toti ne incurajeaza sa rezistam! Toti vor sa fie de folos cu ceva, un lucru cat de marunt. Solidaritatea aceasta de la om la om face mai mult decat orice gest politic din departare, si acesta indelung asteptat.

"Rezistati! Rezistati!" ne indeamna toata lumea, dar nu e usor, sa stiti, sa-ti traiesti viata ca in vitrina, observat, filmat si fotografiat tot timpul, pandit din fata casei, spionat obstructionat in orice faci sau ai intentia sa incepi. E o tensiune continua care slabeste numai de vineri dupa amiaza pana luni dimineata, atunci cand "observatorii" Gold-ului se aduna de pe ulite, unde se plimba in costumele lor spilcuite si cu ochelari negri la ochi, plini de emfaza (vezi Doamne, au cumparat aproape tot si ei sunt stapanii Rosiei), si pleaca cu masinile lor scumpe in week-end. Abia atunci, noi putem sa lasam garda jos si sa traim, sa ne strigam bucuriile sau sa ne plangem necazurile, pe un ton de normalitate.

Si cum sa nu ravneasca la aurul Apusenilor, cand in el sunt, in procente mai mari decat oriunde in lume, si metalele rare atat de cautate de industria constructoare de nave spatiale: titan, vanadiu, wolfram, molibden.

Daca macar un singur om va ramane aici si nu-si va vinde proprietatea, compania nu va putea sa treaca peste el. Cred cu tarie ca nu ne luptam cu morile de vant si ca lupta noastra nu e in zadar.Nu se poate sa scoti o localitate in afara existentei, pentru ca vrea o companie straina sa le ia acest drept in numele lacomiei. Daca litigiul cu Gold ar mai tine o suta de ani, rezistenta Rosiei s-ar stinge, treptat. Probabil, asta urmareste compania. Poate daca romanii si-ar lua un petic de pamant pe dealurile acestea si nu l-ar ceda in ruptul capului, atunci ei nu vor avea sorti de izbanda, in vecii vecilor. Iata, membri ai organizatiei mondiale "Green Peace" si-au cumparat loturi fie si de cativa metri patrati in Rosia Montana, pe care nu le vor vinde companiei cu nici un pret, ba chiar au confectionat tablite pe care scrie: "Aceasta proprietate nu este de vanzare", pe care le-au impartit rosienilor, ca sa descurajeze orice tentativa a companiei de a-i ispiti sa ii vanda casele. Acum, Gold Corporation (Gabriel Resources si alte companii subsidiare dupa care se ascunde) si-a angajat cea mai mare companie de publicitate din Bucuresti, a regizorului Bogdan Naumovici, ca sa le faca propaganda proiectului minier de la Rosia Montana. Chiar daca mult prea tarziu, reclama a fost oprita,
in cele din urma, pentru minciunile continute in ea. O lovitura dura pentru companie.
Avem nevoie de exprimarea solidaritatii cu lupta noastra. Sa vina aici cei care cunosc drama noastra, sa ne sprijine moral, sa aratam Gold-ului ca nu suntem asa putini, ca avem si pe altii de partea noastra. Sa facem si noi actiuni de intimidare, asa cum fac ei, nu doar sa tacem si sa inghitim. Noi suntem vreo 20 de familii, ultimii luptatori impotriva Gold-ului, care nu vom pleca nici in ruptul capului. Oricati bani ne-ar da, cu orice ne-ar tenta, noi nu plecam. Mie sa-mi dea America toata sa fie a mea, si eu nu plec din Rosia Montana ."
Eugen Cornea, capetenia rezistentei antigoldiste de la Rosia Montana
am fost astazi la o intalnire cu profesori universitari si alti oameni pregatiti in diferite domenii care-si bat capul cum sa salveze muntii Apuseni de explatare si de distrugere totata. Sincer, nu pot sa stau nepasatoare la ce se intampla si simt ca daca eu nu ma ridic,tu nu te ridici, ala nu se ridica, nu ne ridicam cu totii, tragedia se va intampla si nepasarea de acum ne va costa enorm. Oamenii sunt constienti de amploarea situatiei de faptul ca astia care ne conduc stau sluj in fata banilor,ca au vandut tara pe nimic in principiu, s-a recunonscut ca sunt multi Romani care vor bine, dar care nu il pot realiza, pentru ca, urmare a manipularii, au reusit astia sa ne demoralizeze si sa ne dezbine fiecare invitat, specialist pe felia lui a vorbit despre efectele, numai negative , ale explaotarii miniere pe care vor sa o inceapa la Rosia Montana prof. univ. dr. Ion Brad - membru al Academiei Oamenilor de Stiinta, biochimist a explicat clar care sunt efectele cianurilor rezultate din exploatare asupra organismelor vii: moarte sigura pentru mediu plante, animale si oameni pe o raza de sute de km (inclusiv in tarile vecine) din cauza vaporilor de cianura care se ridica in aer prof. dr. Vasile Boroneant, istoric, a povestit despre valoarea siturilor dacice, a galeriilor romane vechi de peste 2000 de ani si despre pierderea identitatii Poporului Roman si a intregului sau certificat de nastere Dacic s-a vorbit despre faptul cgea asta este rezarva strategica de aur a Romaniei, de care se stie de mii de ani, pe care dacii au exploatat-o cu masura si pe care au lasat-o mostenire urmasilor pt gestionaterea independenta a Poporului Roman si despre faptul ca in Muntii Apuseni pe langa cea mai mare rezerva de aur si argint din europa, aur de o calitate ridicata, mult superioara, ar fi si o rezerva uriasa de wolfram metal mai scump decat aurul si mult mai pretios, greu de gasit, foarte necesar, in industria militara si spatiala si in economie in general sunt multe care se invart in jurul regiunii Apuseni pe care vor sa ii distruga e plin de zacaminte, si pe toate vor sa le exploateze, statul roman primeste nimic, adica 1 miliard de dolari in 20 de ani de exploatare, adica 15 % iar explatatorii iau restul de 85 %, si lasa in urma distrugeri istorice, ecologice, umane, NATIONALE , economice inestimabile pentru pamantul asta au murit Dacii, au murit marii Domnitori Romani, milioane de Romani de-a lungul secolelor ca sa il apere de asupritori si ca sa il dam noi degeaba astazi. pasivitatea o sa ne coste scump, (deja plătim n. D.), eu cred ca nu putem sta indiferenti fata de mostenirea pe care o avem, care e a noastra., nu a canadienilor sau a altora. E ca si cum vine unu sa iti ia casa cu tot ce ti-au lasat parintii, pamantul, hainele, amintirile, si tu te uiti la el cum o face si il lasi in pace. ce e de facut ? cum putem incepe sa ajutam ? cred ca trebuie, in primul rand, ca toata lumea sa afle despre asta sa afle adevarul. oamenii nu stiu ce se intampla. apoi impreuna oamenii trebuie sa spuna NU !! pentru asta rebuie sa ne gandim repede, pentru ca nu e timp, la ce anume putem sa facem, cum putem sa contibuim cu resursele pe care le avem, si aici ma gandesc sa punem in aplicare totul pentru scopul asta care ne priveste direct. sa punem in miscare pe toata lumea pe care o cunoastem, care, la randul ei va angrena mai departe alte roti.
Doamne ajuta!"


dem

Mesaje : 9
Data de inscriere : 07/12/2010

Sus In jos

Re: POLITICA ROMÂNEASCĂ

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum